Fira del llibre gratuït

firaCom cada any, ja s’apropa el Nadal i  el capitalisme treballa incansablement per injectar i adossar falses necessitats en l’ideari popular amb l’únic objectiu de generar beneficis. Exèrcits de destres i assenyats publicistes, psicòlegs, així com sociòlegs i altres experts en màrqueting, coincideixen en atacar les febleses dels humans respecte a la seua personalitat servint com autèntics mercenaris al mercantilisme més ferotge, el qual amb la crisi econòmica, està especialment famolenc.
Tanmateix, un grup de joves crítics amb aquesta societat del consum, compromesos i cansats de restar quiets davant la impassibilitat col·lectiva, hem decidit abastir alternatives front aquest consumisme imperant que ens envolta dia a dia, i amb més fervor si cap, en aquestes dates.
Així doncs, vos convidem a participar activament en la Fira Gratuïta del Llibre d’Alzira. Amb aquesta activitat, a més de servir com alternativa al consumisme nadalenc, pretenem fomentar la cultura lliure i popular, a part d’incentivar la lectura com a forma de crear consciències.
Pel que fa al funcionament, en aquesta fira no es necessiten diners i tot el que hi ha és de bades. No es demana res a canvi per poder endur-se un llibre i pots col.laborar portant els llibres que ja no gastes. D’aquesta manera, es tracta de trencar amb la lògica consumista de comprar, encegats per la publicitat així com restar-li importància als diners, el “Déu” al qual tot es sacrifica, deslligant riquesa personal i capacitat adquisitiva.
La Fira Gratuïta del Llibre es realitzarà el dissabte dia 20 de Desembre des de les 11:00 fins les 22:00 hores en la Plaça de la Malva d’Alzira.
T’esperem!

Anuncios

Acerca de hayack

Hayack, de cuyo nombre no quiero acordarme, es técnico superior en imagen, adiestrado para manejar todo trasto, manual, analógico o a pedales, con lente y botones. Adiestrado en tratamiento digital de la imagen, retoque, montaje de vídeo etc. Titulado precario buscando un hueco en este sistema que no comprende. Observador inadaptado que se cuestiona si todo el mundo va al revés o es un servidor quién va en dirección contraria.
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s