EUPV-Alzira valora com a nefasta la gestió urbanística de Bastidas i reitera la petició de dimissió com a responsable de l’àrea

Nota de premsa

Des del col·lectiu d’EUPV-Alzira qualifiquem com a nefasta la gestió de planejament urbanístic que està duent l’Ajuntament, que s’ha manifestat en les darreres setmanes en l’anulació pel Tribunal Superior de Justícia del PAI de Vilella i en el suspens del projecte estrella de la nova biblioteca, i per això mateix reiterem la nostra demanda de responsabilitats polítiques a Elena Bastidas com a regidora d’urbanisme per què presente la dimissió.
Des de la nostra formació responsabilitzem a Bastidas dels errors successius i el mal plantejament d’aquest projecte, que es vinculà al promotor immobiliari de l’antic cine Piscina, una operació que abans de realitzar-se ja ha multiplicat les previsions dels costos de la seua construcció per tres, des que es presentà el 2007. Però, no només això. Considerem que el PP està enganyant reiteradament els seus electors i al conjunt de la ciutadania; fins i tot, s’han pagat campanyes municipals amb diners públics per publicitar un projecte que sabien que no s’anava a poder realitzar, una circumstància que considerem indigna.
Des d’EUPV-Alzira demanem públicament a l’equip de govern que renegocie amb l’empresa urbanitzadora les condicions del solar de l’antic cine Piscina, que tracte de revertir per a ús públic d’aquesta àmplia zona en el centre urbà per destinar-ho a una àrea cultural i més ara que s’han incomplit els terminis donats, i així poder comptar el més prompte possible amb un centre sociocultural com els que compten altres ciutats i ha desenvolupat EU (a Burjassot, Massamagrell, etc.). Igualment, sol·licitem l’elaboració d’un pla seriós per desplegar centres o aules de lectura i de consulta en tota la ciutat –en barriades com l’Alquerieta o les Basses-, ja que ni tan sols l’ajuntament tenia una previsió al voltant de les dotacions materials de la nova biblioteca.
Per al coordinador d’EUPV, Ivan Martínez Araque, “els fets són tossuts: les grans promeses del PP d’Alzira o bé no s’han realitzat, no les ha pogut finançar l’ajuntament o s’han fet a mitges i malament. La realitat ha mostrat que la política dels grans anuncis d’E. Bastidas ha sigut un fracàs, per irreal i no atendre les veritables necessitats de la nostra ciutat. I desgraciadament poder gaudir d’una biblioteca en condicions és encara, després de diverses legislatures, una prioritat que no s’està atenent”.

 

http://eupvalzira.blogspot.com/

Anuncios

Acerca de hayack

Hayack, de cuyo nombre no quiero acordarme, es técnico superior en imagen, adiestrado para manejar todo trasto, manual, analógico o a pedales, con lente y botones. Adiestrado en tratamiento digital de la imagen, retoque, montaje de vídeo etc. Titulado precario buscando un hueco en este sistema que no comprende. Observador inadaptado que se cuestiona si todo el mundo va al revés o es un servidor quién va en dirección contraria.
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s