La ruta este:

Un grupo de gente han emprendido desde valencia una marcha a pie, pasando por las distintas ciudades y pueblos. ¿El objetivo? Recoger todas las propuestas e inquietudes de las distintas asambleas de indignados que han ido formándose a lo largo de estos días al calor de la indignación provocada por los políticos “profesionales”.
Pues bien, Este viernes pasarán por Alzira; y las muchachas y muchachos organizados bajo las etéreas siglas de 15m han montado una pequeña recepción, comida y asamblea posterior donde presentarán la marcha e informarán sobre los motivos de esta marcha y sobre  el pacto del Euro. Seguro que no sabéis nada de este infame  pacto… ¿verdad?
Aquí os dejo un poco de info:
http://www.attac.es/que-es-el-pacto-del-euro-y-porque-se-convoca-el-19j/
Convocatoria:

Aprofitant l’Assemblea del divendres 24 DE JUNY a Alzira, acollirem la MARXA DELS INDIGNATS EST que arriba aquest dia al nostre poble i que ix des de l’Acampada València cap a Madrid (Plaza del Sol) per la manifestació de 23 de juliol. S’han organitzat altres marxes arreu d’Espanya, des de Galicia, Catalunya, Andalusia, etc., i totes s’uniran a la capital. La seua idea és recórrer diversos pobles de camí a Madrid i passar allí l…a nit, per tal de contribuir a mobilitzar la població, recolzar els ja mobilitzats i recollir propostes que, després de ser estudiades i agrupades, es presentarien a la manifestació de Madrid. També animen a que s’incorporen altres ciutadans a la Marxa Est, per fer una columna cada vegada més gran.

A més dels indignats de València, també estaran presents participants de les assemblees de pobles del nostre voltant, i que ens explicaran com es desenvolupa el moviment als seus carrers.

Tots junts realitzarem una Assemblea informativa a la Plaça del Carbó d’Alzira (davant de l’Ajuntament), que girarà al voltant dels següents punts:

ORDRE DEL DIA DE L’ASSEMBLEA DEL DIVENDRES 24 DE JUNY DEL 2011

(Abans de començar l’assemblea informativa, mentre va arribant la gent, la Comissió de Creativitat oferirà jocs i activitats lúdiques per implicar a la gent i anar trencant el gel)

1. Benvinguda de la Marxa dels indignats de València cap a Plaça del Sol i dels pobles que els acompanyen. Intervenció d’aquestos i de participants i d’Assemblees de pobles propers.

2. Intervenció de les comissions de l’Assemblea d’Alzira, si alguna té coses que aportar.

3. Recordatori i informació sobre la Manifestació a nivell nacional del passat diumenge 19 de juny.

4. Xerrada informativa del Pacte de l’Euro a càrrec d’experts sobre economia. En acabar la xerrada, tindrem un torn obert de paraula per debatre sobre el Pacte de l’Euro. Mentrestant, es projectaran fotografies de la manifestació 19J a València.

5. Torn obert de paraula.

Quan acabem l’assemblea, i amb motiu de la visita al nostre poble de la Marxa dels Indignats a Madrid, farem un SOPAR POPULAR a la mateixa plaça. Demanem als assistents de l’assemblea que, a més del seu sopar, aporten una segona ració per tal que, entre tots, oferim un bon sopar als companys de la Marxa Est. Després, o durant el sopar, disfrutarem de la projecció a l’aire lliure del DOCUMENTAL “DEBOCRÀCIA” sobre la crisi a Grècia, extrapolable a Espanya.

Anuncios

Acerca de hayack

Hayack, de cuyo nombre no quiero acordarme, es técnico superior en imagen, adiestrado para manejar todo trasto, manual, analógico o a pedales, con lente y botones. Adiestrado en tratamiento digital de la imagen, retoque, montaje de vídeo etc. Titulado precario buscando un hueco en este sistema que no comprende. Observador inadaptado que se cuestiona si todo el mundo va al revés o es un servidor quién va en dirección contraria.
Esta entrada fue publicada en Sin categoría. Guarda el enlace permanente.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s